Smag på vikingetiden

Kom på Vikingeskibsmuseet og få en smagsprøve på vikingetiden. Vi hører fortællinger om vikingernes rejser på Nordatlanten, laster et skib og får smagsprøver på vikingernes mad.

Humanistiske fag, Praktiske og musiske fag, Dansk, Historie, Engagement og fællesskab, Krop og bevægelse, Fremstilling, Kommunikation, Kronologi og sammenhæng, Historiebrug, Kildearbejde, Samvær og samarbejde, Deltagelse

I undervisningsforløbet Smag på vikingetiden hører vi historien om Erik den røde, der sammen med sin familie rejste til Island og Grønland. Vi ser på hvilke varer, udstyr og dyr familien mon tog med, og vi laster et vikingeskib med alle varerne. Om bord på skibet hører vi om vikingernes rejser og smager på deres mad.