MUSIK, SPROG, KULTURER, TRADITIONER I VERDENSKLASSE, MM

Daida-Mc tilbyder workshopper til jer, der er interesseret i at lære om den caribiske og latinamerikanske musik, kultur, traditioner, sprog, mm

Daida-Mc

Humanistiske fag, Praktiske og musiske fag, Sprog, Engagement og fællesskab, Idræt, Musik, Billedkunst, Kreative og musiske udtryksformer, Krop og bevægelse, Fortælling, Musikalsk skaben, Musikforståelse, Musikudøvelse
På skolerne
1 time: 300 kr. / 2 timer: 500 kr.
  • Kunne du tænke dig at lære at synge, spille og danse til caribisk og latinamerikansk musik?

- Der er undervisning i latinamerikanske musik såsom; Salsa, Merengue, Bachata, Son-Cubano, Ranchera, Boleros, Techno-Cumbia, Cumbia, Vallenato, Reggaeton, mm; og caribiske musik såsom; Reggae, Calypso, Mento, Dancehall,  hvor du vil lære at danse, synge og/eller spille med. Du lærer om de forskellige rytmemønster og musikstil. Du lære de nødvendige musikteori til at kunne forstå at spille guitar, klaver og trommer i sammenspil. Du får også udviklet din musikalitet, dit selvværd, din personlig udvikling og styrket din selvtillid til at spille, danse og synge sammen med andre. Vi vil have det sjov sammen.

• Har du lyst til at lære at lave nogle spædende og kreative håndarbejde med inspiration om Caribien og Latinamerika?

Du lærer at lave nogle spædende og interessante håndarbejde med inspiration om den caribiske og latinamerikanske kultur. Traditionelle klæder (som kan bruges som danse uniform), dekorationer til huset, kreative malerier, armband, broderi og hækling, mm