Kryb, kravl og farlige dyr?

Vi undres sammen over hvilke dyr vi er bange for? Er edderkopper farlige? Tør jeg røre ved en slange? Rundt på gården kigger vi på dyrenes tænder og deres krop - mon de er farlige?

Roskilde Tekniske Skole

Humanistiske fag, Naturfag, Obligatoriske fag og tværfaglige emner, Dansk, Natur og teknologi, Naturfaglige fænomener, Uddannelse og job
300 kr. for 2 timers undervisning
Køgevej 131

Vilvorde - Roskilde Tekniske Skole

Hele forløbet tager udgangspunkt i dyrene. Vi tager os tid til at snakke om de dyr som børnene mener kan være farlige og hvorfor de tror, at de er det?
Dyrepasseren vil fortælle om hvordan man kan passe på både dyret og på sig selv. Måske er man også lidt mere modig end man troede.

Vi gør forløbet så praktisk som muligt. Der er på rundturen rundt til alle dyrene tid til nysgerrighed og at undres.
Når vi er færdige, får I mulighed for selv at gå vi en tur rundt på gården og kigger på alle dyrene og få en snak om dem.
Det er muligt at sidde og spise sin medbragt mad i vores have, eller i et klasselokale.

Varighed: 2 timer og mulighed for efterfølgende at gå rundt og kigge på dyrene.

Bemærk venligst: Den endelige koordinering og fastlæggelse af undervisningsdage,
sker ved henvendelse til kontaktperson: Lars Mortensen - lmo@rts.dk - mobil 22686787