Idrætstimen på tennisbanen

Roskilde Tennisklub giver kommunens skoler mulighed for at deltage i et forløb, som en del af idrætsundervisningen. Her vil man stifte grundlæggende kendskab til tennis.

Roskilde Tennis Klub

Praktiske og musiske fag, Idræt

Vi tilbyder tennistræning som en del af idrætsundervisningen i skolen. De praktiske detajler omkring et sådan forløb kan ses nedenfor.

Indhold: Undervejs i forløbet vil eleververne kunne gå fra helt nybegyndere til at kunne spille egentlige tennispoint. Der vil blive arbejdet med almene fysiske færdigheder som øje-hånd koordination, koordination og motorik, og hermed vil forløbet kunne passe sammen med den øvrige fysiske udvikling som tilbydes over et skoleår. Samtidig bliver undervisningen lagt til rette så alle kan være med, men på en måde så alle samtidig udfordres på deres niveau.

Antal gange: Man besøger Roskilde Tennisklub 3 gange pr. forløb med 1,5-2 timers varighed pr. gang.

Hvem kan deltage: Forløbene kan køres med alle fra 1-5 klasse. Det er påkrævet, at lærerne deltager som støtter i undervisningen, vedmindre andet aftales.

Rammerne: Træningen afvikles på et af Roskilde Tennis Klubbens to dejlige anlæg på Dronning Sofies Vej eller i Darup. Om vinteren er der kune mulighed for at spille i Darup i vores hal.