Hvad laver en dyrepasser?

Følg en dyrepasser på arbejdet rundt i staldene. Vi taler om, hvordan vi passer vores dyr på gården og hvordan børnene passer deres dyr hjemme.

Roskilde Tekniske Skole

Naturfag, Obligatoriske fag og tværfaglige emner, Natur og teknologi, Naturfaglige fænomener, Elevernes alsidige udvikling, Uddannelse og job
300 kr. for 2 timers undervisning
Køgevej 131

Vilvorde - Roskilde Tekniske Skole

EIeverne kommer tæt på alle dyrene. Vi får en snak om, hvorfor dyrene skal have foder og vand samtidig med, at vi kigger på det foder, der er godt for dyrene.
Hvad skal slangen spise og hvad skal marsvinet have? Mens vi snakker, fodrer vi dyrene og viser hvordan man passer dyrene korrekt.

I den første time arbejder vi som dyrepassere i samlet flok. Vi kigger på foderskålene – hvem mon skal have hvilket foder?
Når vi er færdige går vi en tur rundt på gården og kigger på alle dyrene og får en snak om dem.
Det er muligt at sidde og spise sin medbragt mad i vores have, eller i et klasselokale.

Varighed: 2 timer og mulighed for efterfølgende at gå rundt og kigge på dyrene.

Bemærk venligst: Den endelige koordinering og fastlæggelse af undervisningsdage,
sker ved henvendelse til kontaktperson: Lars Mortensen - lmo@rts.dk - mobil 22686787