Gårdbesøg

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd deres stalddøre for skoleklasser. Book besøg på skole.lf.dk.

Naturfag, Obligatoriske fag og tværfaglige emner, Natur og teknologi, Uddannelse og job, Perspektivering, Uddannelse og job
Gadstrup

Et gårdbesøg er en faglig ekskursion, hvor eleverne udforsker det moderne landbrug, mens de sanser, erfarer og lærer om landbrugets processer og produkter. Vi har flere besøgsgårde, hvilket kan give variationer i de enkelte besøg. Men som oftest vil eleverne få en rundvisning på gården, hvor landmanden fx fortæller om:

• De daglig rutiner på gården
  • Produktionsdyrets liv
  • Hvor man kan møde produkter fra landmandens produktion i hverdagen
  • Hvorfor landmanden er landmand

Landmanden kan inddrage eleverne i de daglige rutiner og lade dem udforske gården på egen hånd efter rundvisningen.

skole.lf.dk kan du finde og booke et besøg på den nærmeste gård. Gårdbesøg er gratis for skoler, og gårdene findes over hele landet.

skole.lf.dk finder ud også et bredt udvalg af læremidler om landbrug og fødevareproduktion. Bestil gratis klassesæt bøger på specifikke gårde.