Brug dine sanser

Når vi har fået styr på vores egne sanser, undersøger vi hvordan dyrene bruger deres sanser. Vi kigger nærmere på dyrene og undersøger, hvorfor de er så forskellige og mangfoldige.

Roskilde Tekniske Skole

Praktiske og musiske fag, Naturfag, Obligatoriske fag og tværfaglige emner, Krop og bevægelse, Natur og teknologi, Naturfaglige fænomener, Uddannelse og job
300 kr. for 2 timers undervisning
Køgevej 131

Vilvorde - Roskilde Tekniske Skole

Hele elevernes sanseapperat kommer i spil. Vi rører ved dyrene – hvordan føles fjer, skel og hår? Hvorfor lugter dyrene?
Vi sidder også helt stille og prøver om vi kan høre deres lyde og snakker om, hvorfor de lyder som de gør.
Vi prøver at finde dyr, som er gode til at se, lytte og føle.

Forløbet er så praktisk som muligt. Der er på rundturen rundt til alle dyrene tid til nysgerrighed og at undres.
Når vi er færdige, får I mulighed for selv at gå vi en tur rundt på gården og kigge på alle dyrene og få en snak om dem.
Det er muligt at sidde og spise sin medbragt mad i vores have, eller i et klasselokale.

Fag og læringsmål: Natur og teknologi - undersøgelse, naturfaglige fænomener, dyr og planter, naturnysgerrighed, biologi.

Varighed: 2 timer og mulighed for efterfølgende at gå rundt og kigge på dyrene.

Bemærk venligst: Den endelige koordinering og fastlæggelse af undervisningsdage,
sker ved henvendelse til kontaktperson: Lars Mortensen - lmo@rts.dk - mobil 22686787